Szlovénia

"A gyógyító tó és a varázslatos Orchidea Farm"

A „virágvarázs” megtekintése után ellátogatunk egy másik csodás helyre, a Bakonaki tóhoz. A tó környéke a mai napig különlegesnek számít , az itt található Szent Vid kápolna már ősidők óta „templomos” hely volt, és az itt fakadó forrást is gyógyító erejűnek tartják.

Szlovénia

1. nap: Pécs / további felszállási helyeink – Nagykanizsa – Lendva – Dobronak – Lendva – Nagykanizsa – Pécs / további felszállási helyeink

Indulás 05:00 órakor Pécsről, a 48-as tér melletti Shell benzinkút / Mc Drive parkolóból, illetve a további felszállási helyeinkről a reggeli órákban. Utazás rövid technikai szünettel Lendvára, a szlovéniai magyarság központjába. Gyalogos városnézés során megtekintjük a főbb nevezetességeket (Városháza, Szt. Erzsébet templom, kulturális központ, Zsinagóga stb.) A város jelentős műemléke a domboldalban álló vár, melynek kiállításait járjuk végig, köztük a település híres szülöttjének Zala (Mayer) György szobrászművésznek emléket állító bemutató termet is felkeresve. Ezt követően a Lendva melletti Dobronak nevű település határában lévő Orchidea Farm Trópusi Kertjéhez vezet utunk, ahol helyi idegenvezető mutatja be a változatos trópusi növényeket, s természetesen a széles kínálatból orchidea vásárlásra is lehetőség nyílik. Ezután, az ugyancsak Dobronak község melletti, a Bakonaki tónál található Energia Parkot látogatjuk meg, amely gyógyító hatásáról ismert. A 26 energia pont mellett a Szent - Vid kút vizének is gyógyító hatása van. A gyógyító energiától feltöltődve, fakultatív program keretében egy közeli pincegazdánál helyi ízeket ismerhetünk meg egy tartalmas vacsora keretében, majd a helyi borok kóstolásával zárjuk programunkat vásárlási lehetőség.

Hazaérkezés Pécsre, az esti órákban.

Időpontok:

2024-07-20 - 2024-07-2014 900 Ft/fő Árkalkuláció
2024-08-24 - 2024-08-2414 900 Ft/fő Árkalkuláció
2024-09-28 - 2024-09-2814 900 Ft/fő Árkalkuláció

Utazási információk

Utazás: nyugati típusú autóbusszal (légkondicionáló, TV, videó, mini bár, WC)

Ellátás:  önellátás

Belépők: tájékoztató árai Lendvai vár: 7 Euro / fő, Orchidea Farm: 7 Euro / fő városi illeték 5 Euro + fakultatív borkóstolós vacsora 30 fő esetén: 20 Euro/fő (minimum 30 főnél lehetséges a vacsora.

A részvételi díj befizetésésnél kérem szóljanak, hogy kérnek e vacsorát.)

 

A részvételi díj tartalmazza: az utazást, a fent leírt programokat, valamint a magyar nyelvű csoportkísérőt

A részvételi díj nem tartalmazza: a Baleset-, Betegség-, Poggyászbiztosítást (BBP), a stornó / útlemondási biztosítást (a teljes részvételi díj 4,5 %-a), a programok és városi illeték belépődíjait valamint borkóstolós vacsorát 30 főnél.

 

Útjaink minimális indulási létszáma 35 fő.

A programváltoztatás jogát irodánk fenntartja!

 

Díjmentes felszállási lehetőség az alábbi városokban:

*Baja, Kaposvár, * Mohács, Nagykanizsa, Pécs, *Szekszárd, *Szentlőrinc, *Szigetvár,

 

A díjmentes felszállási lehetőséget minimum 4 fő jelentkezése esetén tudjuk biztosítani, kivéve a csillaggal (*) jelölt felszállási helyeken, ahol minimum 8 fő jelentkezése esetén, illetve egyeztetés alapján kínálunk díj elenében transzfer lehetőséget útjainkhoz!

Megjelölt felszállási helyeinken 1 fő jelentkezése esetén, minden esetben előzetes egyeztetés szükséges!

 Az út indulása előtti utolsó napokban, a transzferek végleges összeállítását követően nem biztos, hogy garantálni tudjuk a kijelölt felszállási helyeken a becsatlakozási lehetőséget útjainkhoz!

Az egyes útvonalakon személyautós vagy (kis)buszos transzfer előfordulhat, és átszállásra is sor kerülhet!

Albumok

Foglalás »

« 1 napos programok

Nyomtatás

Összes látogató:
11719427
Ma: 11794

Kiemelt ajánlataink

Paralia - San Giorgio apartman *** Paralia - San Giorgio apartman ***

San Giorgio apartman autóbusszal

Zeusz Apartmanház *** Zeusz Apartmanház ***

Paralia - Hotel Europa ***+ Paralia - Hotel Europa ***+

Klíma és wifi az árban!

Paralia - Alarzo Apartmanház **** Paralia - Alarzo Apartmanház ****

Paralia - Villa Despina Apartmanház *** Paralia - Villa Despina Apartmanház ***

2-3-4 fős apartmanház