Kamena Vourla

Nyaralás az Égei-tenger partján

Közép-Görögország egyik legkedveltebb üdülőközpontja Kamena Vourla.
Gyönyörű, érintetlen táj, ragyogóan csillogó tenger.
Apartmanokat és szállodákat kínálunk, autóbuszos, és egyéni utazással is.

Autóbuszos felszállási helyek: Budapest-Kecskemét-Szeged..

Kamena Vourla

Kamena Vourla az Égei-öböl mentén, Athéntól 175 km-re északra, az ókori Lukrion területén fekszik. A tenger és a hegyek közé épült város igazi színpompával büszkélkedhet. Kristály kék ég, smaragdzöld táj, tiszta levegő, ragyogóan csillogó tenger, keleti kényelem, Közép-Görögország egyik legnagyobb üdülőközpontja Kamena Vourla. A város híres gyógyforrásairól, melyek alkalmasak reumatikus panaszok, bőrbetegségek, valamint nőgyógyászati problémák gyógyítására is. A városban két nagy gyógyfürdő működik, valamint néhány szabadtéri, ingyenes fürdő is a vendégek rendelkezésére áll. Mivel a gyógyforrás az öbölbe is beáramlik, így a tengervíznek is van egy kevés gyógyhatása.

Kamena Vourla éghajlata ideális, szinte egész évben süt a nap, az igazi tél nem igen ismert, az eső csak télen számottevő.

A tengerpart apró kavicsos, néhány helyen durva homokos.

A város évről-évre terjeszkedik, épül és szépül. Új kikötő, parti sétány, számtalan üzlet és szupermarket, tavernák, szabadtéri mozik, vidámpark, játszóterek, bárok és diszkók várják a nyaralni, pihenni vágyókat.

Kamena Vourla nemcsak tökéletes célállomás, de igen alkalmas lehet az egész félsziget felfedezésére is.

Thermophüle és Delphi közelsége az ókor nagy birodalmának titkait kínálja. Meteorák a természet páratlan szépségeivel, híres és káprázatos sziklakolostoraival, lélegzetelállító látványt nyújt. Az ókor és a modern világot megelevenítő, szédítő zajos, de csodálatos hangulatú Athén is csak 2 órányira található. Amennyiben valaki inkább a tenger, a közeli szigetek világát szeretné felfedezni, könnyen megteheti, Evia, Skiathos és Skopelos szigetek mind nagyon közel találhatók Kamena Vourlához.

« Közép-Görögország

Nyomtatás

Összes látogató:
11719139
Ma: 11506

Kiemelt ajánlataink

Paralia - San Giorgio apartman *** Paralia - San Giorgio apartman ***

San Giorgio apartman autóbusszal

Paralia - Villa Despina Apartmanház *** Paralia - Villa Despina Apartmanház ***

2-3-4 fős apartmanház

Paralia - Hotel Europa ***+ Paralia - Hotel Europa ***+

Klíma és wifi az árban!

Zeusz Apartmanház *** Zeusz Apartmanház ***

Paralia - Alarzo Apartmanház **** Paralia - Alarzo Apartmanház ****