Főoldal 1 napos programok Állatkertezés Schönbrunnban

Állatkertezés Schönbrunnban

„Barokk kori állatszemle a királyok kertjében”

A Schönbrunni Állatkert a világ legrégebb óta működő és egyetlen üzemelő barokk állatkertje. A schönbrunni kastély környezetének elemeként a világörökség része.

Állatkertezés Schönbrunnban

1. nap: Pécs / további felszállási helyeink – Kaposvár – Nagykanizsa – Zalaegerszeg –Sárvár – Sopron – Bécs – Pécs / további felszállási helyeink 

 

Indulás 03:00 órakor Pécsről, a 48-as tér melletti Shell benzinkút / Mc Drive parkolóból, illetve a további felszállási helyeinkről az éjszakai / hajnali órákban. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel Ausztriába. Érkezés Bécsbe a délelőtti órákban várható. Először a Schönbrunn-i Kastélyt tekintjük meg, mely egykor a Habsburg császárok nyári rezidenciája volt. A 22 teremből álló „Imperial Touron” megismerkedhet a látogató I. Ferenc József, és Sisi életének mindennapjaival. Ferenc József lakó- és dolgozószobája: szolid és egyszerű; annál fényűzőbbek a reprezentációs termek és a vendégszobák. A Tükörteremben valaha Mozart zenélt, mint hatéves csodagyerek. A kastély megtekintése után a szintén világhírű Schönbrunn-i Állatkert következik, mely Ausztria leglátogatottabb kulturális és szabadidős nevezetességei közé tartozik. Az állatkertet 1752-ben alapították, (tervezője Mária Terézia férje, Lotaringiai Ferenc volt) mely a világ legrégibb, még működő állatkertjének számít. 17 hektár területen valamennyi földrész állatai megtalálhatók. A látnivalók megtekintése után indulunk vissza Magyarországra. Érkezés Pécsre a késő esti órákban várható.

Időpontok:

2020-06-13 - 2020-06-1312 900 Ft/fő Árkalkuláció
2020-08-01 - 2020-08-0112 900 Ft/fő Árkalkuláció
2020-09-05 - 2020-09-0512 900 Ft/fő Árkalkuláció

Utazási információk

Utazás: nyugati típusú autóbusszal (légkondicionáló, TV, videó, minibár, WC)

Ellátás: önellátás

Belépők: tájékoztató árai kb. 40 Euro / fő

 

A részvételi díj tartalmazza: az utazást, a fent leírt programokat, valamint a magyar nyelvű idegenvezetést

A részvételi díj nem tartalmazza: a Baleset-, Betegség-, Poggyászbiztosítást (BBP), a stornó / útlemondási biztosítást (a teljes részvételi díj 1,8%-a), valamint a programok belépődíjait (kb. 40 Euro / fő)

 

Útjaink minimális indulási létszáma 35 fő.

A programváltoztatás jogát irodánk fenntartja!

 

*Baja, Kaposvár, Keszthely, *Mohács, *Nagykanizsa, Pécs, Sárvár, Sopron, *Szekszárd, *Szentlőrinc, *Szigetvár, *Szombathely, *Zalaegerszeg

 

A díjmentes felszállási lehetőséget minimum 2 fő jelentkezése esetén tudjuk biztosítani, kivéve a csillaggal (*) jelölt felszállási helyeken, ahol minimum 4 fő jelentkezése esetén, illetve egyeztetés alapján kínálunk díjmentes transzfer lehetőséget útjainkhoz!

Megjelölt felszállási helyeinken 1 fő jelentkezése esetén, minden esetben előzetes egyeztetés szükséges!

Az út indulása előtti utolsó napokban, a transzferek végleges összeállítását követően nem biztos, hogy garantálni tudjuk a kijelölt felszállási helyeken a becsatlakozási lehetőséget útjainkhoz!

 

Az egyes útvonalakon személyautós vagy (kis)buszos transzfer előfordulhat, és átszállásra is sor kerülhet!

Az adott városokban a felszállási hely katalógusunk 6. oldalán tekinthető meg. Pécsről körutazásaink, városlátogatásaink indulási és érkezési helye a 48-as tér melletti Shell benzinkút / Mc Drive parkoló (Lánc utcai rendelőintézettel szemben).

 

NON-STOP utak esetén a FIX ülőhely felár 2.000 -Ft / fő!

Foglalás »

« 1 napos programok

Nyomtatás

Összes látogató:
3969154
Ma: 464

Kiemelt ajánlataink

Paralia - Hotel Niki Apartmanház *** Paralia - Hotel Niki Apartmanház ***

WIFI ingyenes!

Paralia - Hotel Atlantis *** Paralia - Hotel Atlantis ***

Közvetlen tengerparti szálloda

Paralia - Alarzo Apartmanház **** Paralia - Alarzo Apartmanház ****

Zeusz Apartmanház *** Zeusz Apartmanház ***

Paralia - Villa Despina Apartmanház *** Paralia - Villa Despina Apartmanház ***

2-3-4 fős apartmanház

Erdély "szívében"Erdély "szívében"

Hargita szívében 2020