Főoldal 1 napos programok Csobbanás Baskán...

Csobbanás Baskán...

"Villámnyaralás Krk-szigeten"

Krk szigetének déli részén fekszik Baska faluja egy hatalmas öbölben. Egyik legnagyobb vonzereje, hogy itt van Horvátország egyik legszebb strandja. 1908-ban nyílt meg az első strand Baskán.  A Nagy Strand (más néven Vela Plaza) 1999-ben elnyerte az Európai Kék Zászló kitüntetést, 1800 méter hosszan terül el, partja kavicsos-homokos.

Csobbanás Baskán...

1. nap: Pécs / további felszállási helyeink – Barcs – Zágrab – Baska

Indulás  23:00 órakor Pécsről, a 48-as tér melletti Shell benzinkút / Mc Drive parkolóból, illetve a további felszállási helyeinkről az esti órákban. Folyamatos utazás, technikai pihenőkkel Horvátországba.

 

2. nap: Baska

Tervezett érkezés a Krk-szigetre a délelőtti órákban várható. A Krk-sziget az egyik legnépszerűbb üdülőhely a magyar turisták körében. Az odajutás különleges élménye, hogy a több mint 1400 m hosszú Krk hídon juthatunk el a szigetre, mely a világ egyik leghosszabb betonhídja. Baska a Krk-sziget egyik legfestőibb fürdőhelye. A strandot csodálatos fehér karszthegyek ölelik körül. A kb. 2 km  hosszan elnyúló strand rendkívül népszerű a strandolni vágyók körében. A tengerpart homokos-apró kavicsos, a tenger lassan mélyül, gyermekeknek is kiváló strandoló helyszín. A tengerpart mögötti sétálóutcában szállodák, éttermek, szórakozóhelyek, fagylaltozók, üzletek sorakoznak és hívogatják a turistákat. Baska belvárosának XV. századi szűk sikátorai egy kedves halászfalu hangulatát idézik. Baska tengerpartjának nemcsak napközben, de este is fantasztikus hangulata van: pálmafák, zeneszó az éttermekből, árusok kínálta portékák, így minden adott, hogy jól érezzük magunkat. Tervezett visszaindulás Magyarországra az esti órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel.

 

3. nap: Baska – Pécs / további felszállási helyeink

Érkezés Pécsre a reggeli órákban várható.

Időpontok:

2023-06-23 - 2023-06-2532 900 Ft/fő Árkalkuláció
2023-07-21 - 2023-07-2332 900 Ft/fő Árkalkuláció
2023-08-25 - 2023-08-2732 900 Ft/fő Árkalkuláció

Utazási információk

Utazás: nyugati típusú autóbusszal (légkondicionáló, TV, videó, minibár, WC)

Ellátás: önellátás

Belépők: átöltözési lehetőség: ingyenes, 1 db napozóágy: kb. 120 HRK / nap, zuhanyzás: 2-3 HRK / alkalom

 

A részvételi díj tartalmazza: az utazást, a fent leírt programokat, valamint a magyar nyelvű utaskísérőt

A részvételi díj nem tartalmazza: a Baleset-, Betegség-, Poggyászbiztosítást (BBP), a stornó / útlemondási biztosítást (a teljes részvételi díj 4,5 %-a), valamint a strandolási költségeket (napozóágy, zuhanyzás)

 

Útjaink minimális indulási létszáma 35 fő.

A programváltoztatás jogát irodánk fenntartja!

 

Díjmentes felszállási lehetőség az alábbi városokban:

*Baja, Kaposvár, *Mohács, Nagykanizsa, Pécs, *Szekszárd, *Szentlőrinc, *Szigetvár 

 

A díjmentes felszállási lehetőséget minimum 4 fő jelentkezése esetén tudjuk biztosítani, kivéve a csillaggal (*) jelölt felszállási helyeken, ahol minimum 8 fő jelentkezése esetén, illetve egyeztetés alapján díj ellenében kínálunk transzfer lehetőséget útjainkhoz!

 

Az út indulása előtti utolsó napokban, a transzferek végleges összeállítását követően nem biztos, hogy garantálni tudjuk a kijelölt felszállási helyeken a becsatlakozási lehetőséget útjainkhoz!

 

Az egyes útvonalakon személyautós vagy (kis)buszos transzfer előfordulhat, és átszállásra is sor kerülhet!

Az adott városokban a felszállási hely honlapunkon tekinthető meg. Pécsről körutazásaink, városlátogatásaink indulási és érkezési helye a 48-as tér melletti Shell benzinkút / Mc Drive parkoló (Lánc utcai rendelőintézettel szemben).

 

Foglalás »

« 1 napos programok

Nyomtatás

Összes látogató:
5617675
Ma: 407

Kiemelt ajánlataink

Paralia - San Giorgio apartman *** Paralia - San Giorgio apartman ***

San Giorgio apartman autóbusszal

Paralia - Hotel Europa ***+ Paralia - Hotel Europa ***+

Klíma és wifi az árban!

Paralia - Alarzo Apartmanház **** Paralia - Alarzo Apartmanház ****

Hotel Akti Musson ***+ Hotel Akti Musson ***+

Úszómedencés *** szálloda

Zeusz Apartmanház *** Zeusz Apartmanház ***