Főoldal Ausztria Termálfürdőzés Ausztriában

Termálfürdőzés Ausztriában

„Graz, szarvasgomba, Maribor, orchidea és Energia Park”

Egyeztessük óráinkat Grazban, az Óratoronynál, miközben szarvasgomba ínyencségeket ismerhetünk meg. Ha fáj a dereka, húzódik a válla, jöjjön és fiatalodjon meg velünk egy ausztriai termálfürdőben és a szlovéniai Energia Parkban.

Termálfürdőzés Ausztriában

1. nap: Pécs / további felszállási helyeink – Graz – Bad Aussee

Indulás 05:00 órakor Pécsről, a 48-as tér melletti Shell benzinkút / Mc Drive parkolóból, illetve a további felszállási helyeinkről a hajnali órákban. Érkezés Grazba a délelőtti órákban várható. A nap első felében városnézés a romantikus városban. A Dóm, a Főhercegi rezidencia, a Jezsuita Rendház, és a Mauzóleum csalogatja az idelátogatókat. Az Óratoronyhoz elsétálva páratlan kilátásban lehet részünk. Délután részt vehetünk a szezonális grazi Szarvasgomba fesztiválon. A fesztivál programja vezetett túrákat, specialitásokkal ellátott nemzetközi szarvasgomba-piacot és kiváló minőségű szarvasgomba alkotásokat tartalmaz. A kora esti órákban indulunk a szállásra, Bad Aussee környékére. Vacsora.

 

2. nap: Solebad Narzissen Bad Aussee

Reggelink elfogyasztása után egész napos fürdőzés vár ránk Narzissen Bad Aussee-ben, ahol a hagyományőrző kúrákat orvosi alapokra helyezett wellnesskezelések egészítik ki, míg az innovatív egészségmegőrző kínálatot a régióban fellelhető gyógyerővel bíró természetes anyagokkal, a sóval és az Altausee-i sóhegyekből származó gyógyvízzel teszik teljessé.

A fürdő különlegességei közé tartoznak a sós vízzel töltött szabadtéri medencék, amelyekből varázslatos kilátás nyílik a környező hegyekre, de sokak kedvence a különleges klímájú sóbarlang is. A Narzissen Bad Aussee két egymástól elkülönülő részlegből áll: a szauna világgal rendelkező sófürdőből, valamint a gyógyászat, az orvosi wellness és az orvosi fitnesz részlegeket magában foglaló vitál centrumból.  Egyik központi helyisége az egyik barlangban, egy hatalmas sókristály belsejében található. A pihentető nap után a szállásnál elfogyasztjuk a vacsoránkat.

 

3. nap: Bad Aussee – Lendva – Dobronak - Pécs / további felszállási helyeink

Reggeli után utazás rövid technikai szünettel Mariborba. Szlovénia második legnagyobb városában, a Dráva parti Mariborban sétálunk. Városnézésünk során megtekintjük a gyönyörű barokk főteret, a székesegyházat, a városházát és a várost uraló hatalmas kastélyt. A városnézés után tovább utazunk a Lendva melletti Dobronak nevű település határában lévő Orchidea Farm Trópusi Kertjéhez vezet utunk, ahol helyi idegenvezető mutatja be a változatos trópusi növényeket, s természetesen a széles kínálatból orchidea vásárlásra is lehetőség nyílik. Ezután, az ugyancsak Dobronak község melletti, a Bakonaki tónál található Energia Parkot látogatjuk meg, amely gyógyító hatásáról ismert. A 26 energia pont mellett a Szent - Vid kút vizének is gyógyító hatása van. Hazaérkezés Pécsre, a késő esti órákban.

Felárak Összeg
egyágyas felár 19 900 Ft

Utazási információk

Utazás: nyugati típusú autóbusszal (légkondicionáló, TV, videó, mini bár, WC)

Szállás:  3 éjszaka 2-3-4 ágyas szobákban

Ellátás: félpanzió (reggeli, vacsora)

Belépők (tájékoztató jelleggel): tájékoztató árai kb. 35 Euro/fő (graz lift, 5 €/fő, termálfürdő 22 €/fő, orchidea farm 5 €/fő)

 

A részvételi díj tartalmazza: az utazást nyugati típusú autóbusszal, a szállást középkategóriájú szállodában, a félpanziós ellátást (reggeli, vacsora), valamint a fent leírt programokat és a magyar nyelvű idegenvezetést

A részvételi díj nem tartalmazza: a Baleset,- Betegség,- Poggyászbiztosítást (BBP), a stornó / útlemondási biztosítást (a teljes részvételi díj 1,8%-a) és a programok belépődíjait

 

Díjmentes felszállási lehetőség az alábbi városokban:

Dunaföldvár, Dunaújváros, Érd, *Kaposvár, Mohács, Paks, Pécs, Százhalombatta, Szekszárd, *Szentlőrinc, *Szigetvár


FIX ülőhely felár 2.000 Ft / fő!


Útjaink minimális indulási létszáma 35 fő.

A programváltoztatás jogát irodánk fenntartja!

 

A díjmentes felszállási lehetőséget minimum 2 fő jelentkezése esetén tudjuk biztosítani, kivéve a csillaggal (*) jelölt felszállási helyeken, ahol minimum 4 fő jelentkezése esetén, illetve egyeztetés alapján kínálunk díjmentes transzfer lehetőséget útjainkhoz!

Megjelölt felszállási helyeinken 1 fő jelentkezése esetén, minden esetben előzetes egyeztetés szükséges!

Az út indulása előtti utolsó napokban, a transzferek végleges összeállítását követően nem biztos, hogy garantálni tudjuk a kijelölt felszállási helyeken a becsatlakozási lehetőséget útjainkhoz!

 

Az egyes útvonalakon személyautós vagy (kis)buszos transzfer előfordulhat, és átszállásra is sor kerülhet!

Az adott városokban a felszállási hely katalógusunk 6. oldalán tekinthető meg. Pécsről körutazásaink, városlátogatásaink indulási és érkezési helye a 48-as tér melletti Shell benzinkút / Mc Drive parkoló (Lánc utcai rendelőintézettel szemben).

« Ausztria

Nyomtatás

Összes látogató:
3969112
Ma: 422

Kiemelt ajánlataink

Paralia - Hotel Niki Apartmanház *** Paralia - Hotel Niki Apartmanház ***

WIFI ingyenes!

Paralia - Hotel Europa ***+ Paralia - Hotel Europa ***+

Klíma és wifi az árban!

Hotel Galini ***** Hotel Galini *****

EGÉSZ ÉVBEN FOGLALHATÓ!

Paralia - Alarzo Apartmanház **** Paralia - Alarzo Apartmanház ****

Paralia - Villa Despina Apartmanház *** Paralia - Villa Despina Apartmanház ***

2-3-4 fős apartmanház

Erdély "szívében"Erdély "szívében"

Hargita szívében 2020