Főoldal Adventi programok Advent Zágrábban

Advent Zágrábban

"Élő betlehem Európa legjobb karácsonyi vásárában"

Zágráb az elmúlt két évben elnyerte az Európa legszebb karácsonyi vására címet!

Advent Zágrábban

1. nap: Pécs / további felszállási helyeink – Zágráb – Pécs / további leszállási helyeink

Indulás 04:00 órakor Pécsről, a 48-as tér melletti Shell benzinkút / Mc Drive parkolóból, illetve a további felszállási helyeinkről a hajnali órákban. Folyamatos utazás rövid pihenővel Horvátországba. A délelőtti órákban Varasdra érkezünk. A város egyik legnagyobb vonzereje az impozánsan felújított vár, melyet a XIV. században kezdtek építeni és rendkívül fontos erődítménynek számított a törökök ellen. Az Óvárosban a váron kívül hangulatos utcácskák és paloták láthatóak. Az adventi időszakban Varasd ünnepi díszbe öltözik, kis bódék várják az ide látogatókat. A Látnivalók megtekintése után továbbutazunk a horvát fővárosba, Zágrábba. A város alapítása Szent László magyar király nevéhez kötődik, aki 1093-ban alapította meg itt a püspökséget. A horvát főváros két külön város egyben: az alsóvárosban széles sugárutakat, hatalmas tereket, és szecessziós épületeket találunk, a felsővárosnak meghitt középkori hangulata van. A két városrészt sikló köti össze. Rövid sétát teszünk, melynek során, megtekintjük a főbb nevezetességeket: Jelasics tér, Mária mennybe menetele Székesegyház, Szent Márk templom. A városnézés után részt vehetünk az adventi forgatagban, melynek több helyszíne is van a városban. A főtéren egy hatalmas adventi koszorút állítanak fel, ez a rendezvények központja. A környező utcákban szinte egymást érik a forraltbor árusító helyek és a színesebbnél színesebb ajándék ötletek. Hatalmas fűtött sátrakban élvezhetjük az advent elmaradhatatlan ízeit: a horvát kolbászokat, a húspogácsákat, a cevapokat és természetesen a forralt borok között is válogathatunk. Az Európa téren modern hangulatú vásár, mellette pedig korcsolyapálya várja az érdeklődőket. A zágrábi adventi vásár külső része a Zrinjevac parkban található, ahol szépen kivilágított fák, pavilonok, szökőkutak találhatók. Az esti órákban indulunk vissza Magyarországra. Érkezés Pécsre a késő éjszakai órákban várható.

Időpontok:

2019-12-07 - 2019-12-078 900 Ft./fő Árkalkuláció
2019-12-21 - 2019-12-218 900 Ft./fő Árkalkuláció

Utazási információk

Utazás: nyugati típusú autóbusszal (légkondicionáló, TV, videó, minibár, WC)

Ellátás: önellátás

 

A részvételi díj tartalmazza: az utazást, a fent leírt programokat, valamint a magyar nyelvű idegenvezetést

A részvételi díj nem tartalmazza: a Baleset,- Betegség,- Poggyászbiztosítást (BBP) a stornó / útlemondási biztosítást (a teljes részvételi díj 1,8%-a), valamint az egyénileg megnézni kívánt látványosságok belépődíjait

 

Útjaink minimális indulási létszáma 35 fő.

A programváltoztatás jogát irodánk fenntartja!

 

Díjmentes felszállási lehetőség az alábbi városokban:

*Baja, Kaposvár, *Mohács, Nagykanizsa, Pécs, *Szekszárd, *Szentlőrinc, *Szigetvár


NON-STOP utak esetén a FIX ülőhely felár 2.000 -Ft / fő!

 

A díjmentes felszállási lehetőséget minimum 2 fő jelentkezése esetén tudjuk biztosítani, kivéve a csillaggal (*) jelölt felszállási helyeken, ahol minimum 4 fő jelentkezése esetén, illetve egyeztetés alapján kínálunk díjmentes transzfer lehetőséget útjainkhoz!

Megjelölt felszállási helyeinken 1 fő jelentkezése esetén, minden esetben előzetes egyeztetés szükséges!

Az út indulása előtti utolsó napokban, a transzferek végleges összeállítását követően nem biztos, hogy garantálni tudjuk a kijelölt felszállási helyeken a becsatlakozási lehetőséget útjainkhoz!

 

Az egyes útvonalakon személyautós vagy (kis)buszos transzfer előfordulhat, és átszállásra is sor kerülhet!

Az adott városokban a felszállási hely katalógusunk 6. oldalán tekinthető meg. Pécsről körutazásaink, városlátogatásaink indulási és érkezési helye a 48-as tér melletti Shell benzinkút / Mc Drive parkoló (Lánc utcai rendelőintézettel szemben).

Foglalás »

« Adventi programok

Nyomtatás

Összes látogató:
3426488
Ma: 4123

Kiemelt ajánlataink

Paralia - Hotel Niki Apartmanház *** Paralia - Hotel Niki Apartmanház ***

WIFI ingyenes!

Hotel Galini ***** Hotel Galini *****

Paralia - Villa Despina Apartmanház *** Paralia - Villa Despina Apartmanház ***

2-3-4 fős apartmanház

Hotel Akti Musson ***+ Hotel Akti Musson ***+

Úszómedencés *** szálloda

Paralia - Hotel Europa ***+ Paralia - Hotel Europa ***+

Klíma és wifi az árban!

AlbániaAlbánia

Erdély "szívében"Erdély "szívében"

Hargita szívében

Karnevál Velencében 3 nap 2 éjKarnevál Velencében  3 nap  2 éj

Karnevál Velencében 2019.