Főoldal Adventi programok Advent Pozsonyban

Advent Pozsonyban

"Csokoládémámoros karácsonyvárás"

Az adventi időszak varázslatos hangulatát nemcsak a karácsonyi várakozás keresztény mitológiája alakította ki, hanem a téli sötétségben a melegre, a fényre, a megújuló életre vágyódás ősi hite is.


Advent Pozsonyban

1. nap: Pécs / további felszállási helyeink – Pozsony – Kittsee – Pécs / további leszállási helyeink

Indulás 03:00 órakor Pécsről, a  48-as tér melletti Shell benzinkút / Mc Drive parkolóból, illetve a további felszállási helyeinkről az éjszakai / hajnali órákban. Elsőként a szlovák fővárosba, Pozsonyba indulunk, ahol valaha közel 300 éven keresztül a magyar királyokat koronázták. Az autóbuszunkról leszállva gyalogos séta következik az óvároson keresztül: Szent Márton székesegyház, Mihály-kapu, Közép-Európa legrégibb egyetemének épülete (Academia Istropolitana), Fő tér, Prímás Palota, templomok, főnemesek palotái és Szlovák Nemzeti Színház. A városnézés után szabadprogram és vásárlási lehetőség a forralt bor és mézeskalács illatokkal teli  adventi vásárban. Ezt követően utunkat a festői  Ausztriába folytatjuk, és látogatást teszünk Kittsee-be, a híres Hauswirth csokoládégyárba. Itt évente 120 dolgozó mintegy 2.000 tonna csokoládéból állít elő kiváló ízű, ellenállhatatlan finomságot a legmagasabb minőségben. Specialitásaik elsősorban a húsvéti, mikulás és karácsonyi figurák, de mellette más termékekkel is csábítják a látogatókat és vásárlókat. A Csokicsárda nem más, mint a gyár mintaboltja. Az egész épület egyetlen helységből áll, ahol kilós- félkilós csomagolásban hatalmas halmokba rakva a legkülönbözőbb csokitermékeket találhatjuk. Minden fajtából egy-egy doboz nyitva van, hogy a vásárló megkóstolhassa, kiválassza a neki megfelelőt. A késő délutáni órákban indulunk vissza Magyarországra.

Érkezés Pécsre a késő esti órákban várható.

Időpontok:

2019-12-07 - 2019-12-0710 900 Ft./fő Árkalkuláció
2019-12-21 - 2019-12-2110 900 Ft./fő Árkalkuláció

Utazási információk

Utazás: nyugati típusú autóbusszal (légkondicionáló, TV, videó, minibár, WC)

Ellátás: önellátás


 NON-STOP utak esetén a FIX ülőhely felár 2.000 -Ft / fő!

 

A részvételi díj tartalmazza: az utazást, a fent leírt programokat, valamint a magyar nyelvű idegenvezetést

A részvételi díj nem tartalmazza: a Baleset,- Betegség,- Poggyászbiztosítást (BBP), a stornó/ útlemondási biztosítást (a teljes részvételi díj 1,8 %-a), valamint az egyénileg megnézni kívánt látványosságok belépődíjait

 

Útjaink minimális indulási létszáma 35 fő.

A programváltoztatás jogát irodánk fenntartja!

 

Díjmentes felszállási lehetőség az alábbi városokban:

Budapest, Dunaföldvár, Dunaújváros, Érd, Győr, *Kaposvár, Mohács, Paks, Pécs, Százhalombatta, Szekszárd, *Szentlőrinc, *Szigetvár, Tatabánya

 

A díjmentes felszállási lehetőséget minimum 2 fő jelentkezése esetén tudjuk biztosítani, kivéve a csillaggal (*) jelölt felszállási helyeken, ahol minimum 4 fő jelentkezése esetén, illetve egyeztetés alapján kínálunk díjmentes transzfer lehetőséget útjainkhoz!

Megjelölt felszállási helyeinken 1 fő jelentkezése esetén, minden esetben előzetes egyeztetés szükséges!

Az út indulása előtti utolsó napokban, a transzferek végleges összeállítását követően nem biztos, hogy garantálni tudjuk a kijelölt felszállási helyeken a becsatlakozási lehetőséget útjainkhoz!

 

Az egyes útvonalakon személyautós vagy (kis)buszos transzfer előfordulhat, és átszállásra is sor kerülhet!

Az adott városokban a felszállási hely katalógusunk 6. oldalán tekinthető meg. Pécsről körutazásaink, városlátogatásaink indulási és érkezési helye a 48-as tér melletti Shell benzinkút / Mc Drive parkoló (Lánc utcai rendelőintézettel szemben).

Foglalás »

« Adventi programok

Nyomtatás

Összes látogató:
3426474
Ma: 4109

Kiemelt ajánlataink

Paralia - Hotel Niki Apartmanház *** Paralia - Hotel Niki Apartmanház ***

WIFI ingyenes!

Paralia - Hotel Atlantis *** Paralia - Hotel Atlantis ***

Közvetlen tengerparti szálloda

Paralia - Hotel Europa ***+ Paralia - Hotel Europa ***+

Klíma és wifi az árban!

Hotel Akti Musson ***+ Hotel Akti Musson ***+

Úszómedencés *** szálloda

Paralia - Villa Despina Apartmanház *** Paralia - Villa Despina Apartmanház ***

2-3-4 fős apartmanház

Erdély "szívében"Erdély "szívében"

Hargita szívében

Karnevál Velencében 3 nap 2 éjKarnevál Velencében  3 nap  2 éj

Karnevál Velencében 2019.

AlbániaAlbánia