Főoldal Adventi programok Advent Pozsonyban

Advent Pozsonyban

Csokigyár és Pozsony

Jön a Mikulás? Közeledik a karácsony? Létezhet ünnep csokoládé nélkül? Ugye hogy nem? Hát akkor buszra fel, utazzon velünk Pozsonyba, egy hangulatos karácsonyi vásárra. Kóstoljon bele az ínycsiklandozó csokoládé különlegességekbe a Kittsee-i csokoládégyár kínálatából, majd merüljön el a karácsonyi forgatagban.

Advent Pozsonyban

1 napos:

Indulás Pécsről, 03.00 órakor, a  Mc Drive/Shell kút parkolójából.  Elsőként a szlovák fővárosba, Pozsonyba indulunk, ahol valaha közel 300 éven keresztül a magyar királyokat koronázták. Az autóbuszunkról leszállva gyalogos séta következik az óvároson keresztül: Szent Márton székesegyház, Mihály-kapu, Közép-Európa legrégibb egyetemének épülete (Academia Istropolitana), Fő tér, Prímás Palota, templomok, főnemesek palotái és a Szlovák Nemzeti Színház. A városnézés után szabadprogram és vásárlási lehetőség a forralt bor és mézeskalács illatokkal teli  adventi vásárban

Innen utunkat a festői  Ausztriában folytatjuk, és látogatást teszünk Kittsee-be, a híres Hauswirth csokoládégyárban. Itt évente 120 dolgozó mintegy 2.000 tonna csokoládéból állít elő kiváló ízű, ellenálhatatlan finomságot a legmagasabb minőségben. Specialitásaik elsősorban a húsvéti, mikulás és karácsonyi figurák, de mellette más termékekkel is csábítják a látogatókat és vásárlókat. A Csokicsárda pedig nem más, mint a gyár mintaboltja. Az egész épület egyetlen helységből áll ahol kilós, félkilós, csomagolásban hatalmas halmokba rakva legkülönbözőbb csokitermékeket találunk, s mindegyikből egy-egy doboz nyitva van, hogy a vásárló megkóstolhassa, kiválassza a neki megfelelőt.  A késő délutáni órákban indulunk haza, visszaérkezés Pécsre a késő esti órákban várható.

Utazási információk

A részvételi díj tartalmazza: az utazást, valamint a magyar nyelvű idegenvezetést és a fent leirt programot.

A részvételi díj nem tartalmazza: a Baleset, Betegség, Poggyászbiztosítást (BBP), stornó/ útlemondás díját (egyénileg köthető), valamint a programok belépő díjait.

 

Non-stop útjaink esetében utaskedvezmény nem igényelhető!

 

Belépődíjak:

Szent Márton Dóm kb:4 €/fő

 

Útjaink minimális indulási létszáma 35 fő. A programváltoztatás jogát irodánk fenntartja!

 

Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja: 2.500 Ft/fő.

Dátummódosítás díja a foglalást követően 2.000 Ft/fő, utazás előtt 30 nappal lehetséges.

Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.000 Ft/fő, maximum utazás előtt 7 nappal lehetséges.

 

Díjmentes felszállási lehetőség az alábbi városokban:

*Baja, *Bátaszék, *Bonyhád, *Böhönye, *Dombóvár, Kaposvár, Keszthely, *Komló, *Körmend, *Marcali, *Mohács, *Nagyatád, *Nagykanizsa, Pécs, Sárvár, Sopron, *Szekszárd, *Szentlőrinc, *Szigetvár, Szombathely, *VasvárZalaegerszeg

 

A díjmentes felszállási lehetőséget minimum 2 fő jelentkezése esetén tudjuk biztosítani, kivéve a csillaggal (*) jelölt felszállási helyeken, ahol minimum 4 fő jelentkezése esetén kínálunk díjmentes transzfer lehetőséget útjainkhoz!

 

Az egyes útvonalakon személyautós vagy kisbuszos transzfer előfordulhat, és átszállásra is sor kerülhet!

Foglalás »

« Adventi programok

Nyomtatás

Összes látogató:
2853329
Ma: 304

Kiemelt ajánlataink

Paralia - Hotel Niki Apartmanház *** Paralia - Hotel Niki Apartmanház ***

WIFI ingyenes!

Hotel Akti Musson ***+ Hotel Akti Musson ***+

Úszómedencés *** szálloda

Paralia - Hotel Atlantis *** Paralia - Hotel Atlantis ***

Közvetlen tengerparti szálloda

Paralia - Hotel Europa ***+ Paralia - Hotel Europa ***+

Klíma és wifi az árban!

Hotel Galini ***** Hotel Galini *****

Rejtelmes AlbániaRejtelmes Albánia

IsztambulIsztambul

Karnevál Velencében 3 nap 2 éjKarnevál Velencében  3 nap  2 éj

Karnevál Velencében 2019.

Kalandos ErdélyKalandos Erdély

Erdély "szívében"Erdély "szívében"

Hargita szívében