Főoldal Velencei Karnevál 2020 Karnevál Velencében 3 nap 2 éj

Karnevál Velencében 3 nap 2 éj

"Szerelmesek napja Velencében, karneváli hangulatban"

Az olas­zországi ünnep igazi ősi hagy­ományokra épül. A velen­cei karnevál sok rés­zletet megőrzött a múlt­ból. A gon­do­lák és a lagúnák városában, ebben az idősza­k­ban állandó zeneszó kísérete mel­lett min­denki a vízen ebédel és vac­sorázik, miközben tűz­i­játékok sora váltja egymást.

Karnevál Velencében  3 nap  2 éj

1. nap: Indulás Pécsről 04:00-kor, utazás Szlovénián keresztül Triesztbe. Itt megtekintjük Habsburg-kori Miramare kastélyt, amely Erzsébet királyné egyik kedvelt nyaralóhelye volt. Aki nem kívánja a kastélyt meglátogatni, annak érdemes a Versailles mintára készített parkban sétát tenni. Látnivalók után indulunk szállásunkra, ahol a vacsora alkalmával a szerelmespároknak Valentin-napi meglepetéssel készülünk.


2. nap: Reggeli után indulás Punta Sabbione–ba, majd innen külön hajóval átutazunk Buranoba, a helyi csipkegyártás fellegvárába. Innen Murano szigetére utazunk, ahol az üvegfúvás rejtelmeibe avatnak be bennünket.  Majd áthajózunk Velencébe, ahol megtekintjük a Doge palotát, a Rialto-hidat, a Szent Márk teret és a Bazilikát. Ezután szabad program keretében részt vehetünk a hangulatos, különleges jelmezeiről híres és egyedi arculatú karneváli forgatagban. Zene, csillogó ruhájú álarcosok és bohócok szórakoztatják Velence lakóit és a turistákat. Az esti órákban visszaindulunk indulunk a szállásunkra, ahol vacsora vár bennünket.


3. nap: Reggeli után utazás Veneto tartomány egyik legszebb városába, Padovába. Ismerkedés Szt. Antal városával, ahol a legfontosabb nevezetességek közül megnézzük a Prato della Valle teret, a Bazilika épületét, a híres padovai Egyetemet és a Pedrocchi kávéházat, majd programunkat az Igazságügyi Palota épületével zárjuk a Piazza delle Erbe e Frutta terén.

Indulás Magyarországra, érkezés az éjszakai órákban.

Időpontok:

2020-02-14 - 2020-02-1649 999 Ft/fő Árkalkuláció
Felárak Összeg
egyágyas felár 17 900 Ft

Utazási információk

Utazás: nyugati típusú autóbusszal (légkondicionáló, TV, videó, minibár, WC,)

Szállás: 2 éjszakai szállást középkateegóriás szállodában,

Ellátás: félpanzió,


A részvételi díj tartalmazza: utazást, nyugati típusú autóbusszal,  2 éjszakai szállást középkategóriájú szállodában (Jesoló környékén), félpanziós ellátással, és a leírt programokat magyar nyelvű idegenvezetéssel.


A részvételi díj nem tartalmazza: az utasbiztosítás (BBP), a stornó/ útlemondási biztosítást (a teljes részvételi díj 1,8%-a), a kötelező hajójegy (Burano-Murano-Velence), valamint behajtási illetékek árát (35 Euro/ fő), mely a helyszínen fizetendő készpénzben.

A fakultatív belépőjegyek tájékoztató árai: Miramare kastély (8-10 Euro/ fő), Doge palota (20 Euro/ fő), Campanille (8 Euro/ fő), Szent Márk bazilika (5 Euro/ fő)

 

 Díjmentes felszállási lehetőség az alábbi városokban:

*Baja, *Bátaszék, *Bonyhád, *Böhönye, *Dombóvár, Kaposvár, *Komló, *Mohács, *Nagyatád, Nagykanizsa, Pécs, *Szekszárd, *Szentlőrinc, *Szigetvár, Zalaegerszeg


FIX ülőhely felár 2.000 Ft / fő!

 

A díjmentes felszállási lehetőséget minimum 2 fő jelentkezése esetén tudjuk biztosítani, kivéve a csillaggal (*) jelölt felszállási helyeken, ahol minimum 4 fő jelentkezése esetén kínálunk díjmentes transzfer lehetőséget útjainkhoz!

 Az egyes útvonalakon személyautós vagy kisbuszos transzfer előfordulhat, és átszállásra is sor kerülhet!

Albumok

Foglalás »

« Velencei Karnevál 2020

Nyomtatás

Összes látogató:
3828671
Ma: 2198

Kiemelt ajánlataink

Paralia - Hotel Niki Apartmanház *** Paralia - Hotel Niki Apartmanház ***

WIFI ingyenes!

Hotel Akti Musson ***+ Hotel Akti Musson ***+

Úszómedencés *** szálloda

Paralia - Hotel Atlantis *** Paralia - Hotel Atlantis ***

Közvetlen tengerparti szálloda

Zeusz Apartmanház *** Zeusz Apartmanház ***

Paralia - Hotel Europa ***+ Paralia - Hotel Europa ***+

Klíma és wifi az árban!

Erdély "szívében"Erdély "szívében"

Hargita szívében

Karnevál Velencében 3 nap 2 éjKarnevál Velencében  3 nap  2 éj

Karnevál Velencében 2020.