Főoldal 1 napos programok Velencei Regatta

Velencei Regatta

A világ legszebb hajósfelvonulása

Ma a Velencei Regatta, reggel a díszbe öltözött hajók felvonulásával indul, majd különböző versenyeket tartanak, estére pedig igazi karneváli hangulat kerekedik.

Velencei Regatta

1. nap: Pécs – Tornyiszentmiklós – Maribor – Ljubljana – Punta Sabbioni

Indulás Pécsről 21:00-kor a Mc Drive/Shell kúttól utazás technikai pihenőkkel Szlovénián keresztül Olaszországba Punte Sabbionébe. Figyelem Éjszaka az autóbuszon!

2. nap: Punta Sabbioni – Burano – Murano – Velence

Érkezés Punta Sabbioni kikötőjébe, innen külön, az Ikarosz Utazási Iroda részére biztosított hajóval vízre szállunk és kellemes hangulatban érkezünk meg Burano szigetére, ahol a világhírű csipkeművészettel ismerkedhetünk meg, majd Murano szigetén rövid bemutatót láthatunk az egyik üvegkészítő műhelyben. Programunk után indulunk hajóval Velencébe. Megkezdjük városnézésünket a Ponte dei Sospiri-t (Sóhajok hídja), a Dózse Palotát, a Szent Márk teret. Végigsétálunk Velence híres bevásárló utcáján, a Via Mercerie-n, s eljutunk a város legmagasabbnak tartott pontjára, a Ponte di Rialto-hoz.

A hídról fantasztikus látvány tárul elénk: a Canal Grande. Láthatjuk a csatorna melletti gyönyörű palotákat, a gondolákat és a mindennapi velencei élet helyi közlekedési eszközeit is. Itt található a Hal- és Zöldségpiac is, ami egykor és napjainkban is a velencei élet egyik központja.
Kora délután részt veszünk a Regattai forgatagban. A szépen felsorakozott színes hajók bemutatója után Európa-híres versenyén is szurkolhatunk a gondoláknak.
Utasaink Velencében tartózkodása során lehetőséget kapnak szabad programra is, melynek keretein belül lehetőség nyílik szuvenír vásárlására, és gasztronómiai élvezetekre.

Az esti órákban (kb.21:00-kor) indulunk külön hajóval az autóbuszunkhoz, majd indulunk Magyarországra. Az utazásunk során filmvetítésre is lehetőség nyílik.

Figyelem Éjszaka az autóbuszon!

3. nap: Punta Sabbioni - Pécs

Érkezés Pécsre a kora reggeli órákban.

Időpontok:

2018-09-01 - 2018-09-0312 900 Ft./fő Árkalkuláció

Utazási információk

Utazás: nyugati típusú autóbusszal (légkondicionáló, TV, videó, mini bár WC)

Szállás: nincs

Ellátás: nincs


A részvételi díj tartalmazza: utazást nyugati típusú autóbusszal, a fent leirt programot valamint a magyar nyelvű idegenvezetést.

A részvételi díj nem tartalmazza: az utasbiztosítás (BBP), a stornó biztosítást 1.8%, a kötelező hajójegyet (Burano-Murano-Velence), valamint a városi behajtási illeték árát (30 Euro/ fő), mely a helyszínen fizetendő készpénzben.

 

Útjaink minimális indulási létszáma 40 fő. A programváltoztatás jogát irodánk fenntartja!

Foglalás »

« 1 napos programok

Nyomtatás

Összes látogató:
2762321
Ma: 537

Kiemelt ajánlataink

Paralia - Hotel Niki Apartmanház *** Paralia - Hotel Niki Apartmanház ***

WIFI ingyenes!

Paralia - Hotel Europa ***+ Paralia - Hotel Europa ***+

Klíma és wifi az árban!

Paralia - Villa Despina Apartmanház *** Paralia - Villa Despina Apartmanház ***

Családias apartmanház, elérhető áron!

Hotel Galini ***** Hotel Galini *****

Hotel Akti Musson ***+ Hotel Akti Musson ***+

Úszómedencés *** szálloda

Erdély "szívében"Erdély "szívében"

Hargita szívében

IsztambulIsztambul

Kalandos ErdélyKalandos Erdély

Rejtelmes AlbániaRejtelmes Albánia